- جو :1 پیمانه
- سینه مرغ :نصف
- جعفری :1 قاشق غذا خوری
- پیاز :1 عدد بزرگ خرد شده
- جو پرک :5 قاشق غذاخوری
- آب مرغ :2 لیوان
- هویج رنده شده :نیم کیلو
- نمک :به میزان دلخواه
- زردچوبه :1 قاشق غذا خوری
- فلفل سیاه :1 قاشق چایخوری
- آرد برنج :1 قاشق غذاخوری سرپر
- رب گوجه فرنگی :2 قاشق غذا خوری سرپر
- نمک :به میزان دلخواه
- روغن زیتون :برای تفت دادن
طرز تهیه کباب بناب اصیل به همراه دو دستور از دو غذای پر طرفدار دیگر
طرز تهیه آش محلی + سالاد شیرازی
دستور تهیه سوپ جو و سوپ شیر به سبک رستورانی